Összetevők: pasztőrözött tej, kultúra, oltó, só, fokhagyma
Sajtbatyu
1100 Ft
Az olasz burrata sajt adta az ihletet ennek a kis különlegességnek az elkészítéséhez. Azért készítik viszonylag kevesen, mert rendkívül időigényes, sok kézimunkát igénylő termék. Két fajta sajtot készítünk hozzá. A külső burok egy lágy mozzarella, melyet a forró vízből kivéve friss krémsajttal töltünk meg és azonnal jeges vízbe tesszük, hogy jól körbezárja a lágy krémsajtot, melyet fokhagymával enyhén ízesítek. Készítés után másnap már fogyasztható. Egyik legkeresettebb termékünk, egy hétvégi reggelihez vagy kínáló tálakhoz nem is kell más, csak egy jó kenyér, friss zöldségek és egy-két csinos sajtbatyu! Vigyázat, nagyon hamar elfogy! Műanyag dobozkában szállítjuk, szavatossága szállítás után 7-10 nap.
Figyelem! A termék kézzel készül, a súlya 16-20 dkg körül alakul. Csak darabra lehet rendelni.
Varga Erika –
Ha sajtot veszünk csak Anitánál! Nagyon szeretjük a termékeit. Elfogultság nélkül kiváló a minőség! A natúr joghúrt valami csodás. Igaz minden az! Szerencsénk van, hogy szombatonként Biatorbágyon vásárolhatunk a Csíz-től.
Dobrovszki Judit –
– Szia Anita, szeretném a szokásosat rendelni, csak plusz 3 sajtbagyuval – mert annyira hamat elfogy!! Valahogy így tudom értékelni a bagyut… Istenien krémes és lágy!
Hanna Vas –
Kremes, lagy, maga az iz orgia! A legfinomabb a vilagon!
Fejes Mónika –
Abszolút kedvenc, kár hogy nem akkorák mint a 10 kilós sajtgurigák!8)))
Hunyadi-Zoltán Emese –
Ez az egyik legfinomabb sajtja Anitának ❤ tökéletes az ízvilága, krémes és lágy.